Ariff Shah: Shopping Kat Guardian Pun Boleh Menang Rumah
4.4Overall Score
Reader Rating 0 Votes

Shopping Kat Guardian Pun Boleh Menang Rumah

Guardian ni adalah tempat wajib saya melawat every month. Macam-macam ada dari barang-barang keperluan peribadi sehinggalah ubat-ubatan dan supplemen. Bukan setakat barangan perempuan je ye. Kalau masuk Guardian ni daripada nak beli satu barang mesti keluar dengan lebih daripada apa yang nak dibeli.

Satu yang saya paling suka kalau beli kat Guardian ni adalah harga barang yang berpatutan. Kadang-kadang ada sale macam yang sedang berlangsung sekarang. Up to 50% diskaun tu. Memang value for money.ariff-guardian-1Sejak dah mula aktif balik berjogging ni, kenalah cari pain relief patch macam ni. Eloklah tengah ada sale. Selalunya barangan yang ada sale ni dia letak kat special section macam ni.ariff-guardian-5Saya cukur almost every day. Tu sebab muka jambu sikit. haha. So shaving cream/gel memang cepat habis. Pisau cukur pun kena selalu tukar. Haiyaaa..ariff-guardian-3-Pusing punya pusing sekali Nampak win A house. Wow. Memang pantang kalau Nampak perkataan rumah tu. Mesti terus jadi minat nak check out.

Rupa-rupanya Guardian ada buat contest untuk pelanggannya. Syarat mudah. Shopping cukup RM40, isi borang dan submit untuk peluang memenangi sebuah rumah berharga RM498,000. Cool!

Sekarang ni sebenarnya tak kisah pun kat mana rumah yang kita ada, menjelang 2020 nanti memang harga rumah tu confirm naik. Jadi memiliki rumah sekarang adalah plus point yang besar dalam financial planning seseorang. Rumah harga RM498,000 ni silap-silap boleh jual harga RM600,000 kalau kena pada tempat dan masanya.

ariff-guardian-4So contest menang rumah macam ni memang saya tak akan lepaskan. Alah. Bukannya susah pun. Barang yang beli pun kat Guardian ni semuanya keperluan. Cuma kena isi borang je. Cuba nasib kan. Lima minit punya effort untuk peluang dapat rumah berharga RM498,000 pada saya not bad. Ada pulak borang online kat sini: https://www.guardian.com.my/winahouse/Win a House - banner-02Nothing to lose, a lot to gain.

Jadi sesiapa yang ada nak shopping barang keperluan peribadi boleh datang ke Guardian untuk shopping dan masuk contest ni. All the best!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail